Slagman biedt oplossing voor mogelijke leveringsproblemen China

Het gaat om een gevoelig onderwerp: het Coronavirus. Inmiddels is het u welbekend dat dit Coronavirus veel impact begint te krijgen op het dagelijkse leven in de wereld.

Dat heeft zijn weerslag op de Nederlandse industrie; doordat veel bedrijven in China als gevolg van dit virus gesloten zijn, stokt de aanvoer van onder meer metalen onderdelen. Leveringsproblemen zijn hierdoor onontkoombaar, waardoor ook Nederlandse bedrijven in de problemen kunnen gaan komen.

Slagman biedt een mogelijke oplossing voor problemen ontstaan door het Coronavirus

Slagman beschikt over een geavanceerde optische 3D-scanner, een zeer nauwkeurige 3D-meetmachine en een uitgebreid en goed geoutilleerd machinepark waarmee onderdelen voor u geproduceerd kunnen worden: van staal tot titanium, van kunststof tot non-ferro materialen en van millimeters tot microns. Hiermee zijn producten waar geen tekening of informatie van voorhanden is, snel en nauwkeurig te scannen en vervolgens snel te produceren; het is zelfs mogelijk om direct nog modificaties aan het product door te voeren of andere materialen te gebruiken.

Partnerships maken ook grotere series mogelijk

Dankzij partnerships met andere machinefabrieken zijn ook grotere seriegroottes mogelijk. In theorie kunnen er – door deze vervelende situatie – mogelijkheden liggen, waarbij we mogelijk een probleem bij collega-ondernemers (deels) kunnen voorkomen of zelfs oplossen.

Omzet behouden dankzij deze oplossing

Deze onderdelen zullen wellicht duurder zijn in vergelijking met de Chinese bulkonderdelen, maar in veel gevallen kan het beter zijn om een duurder onderdeel te monteren en omzet te behalen, dan (de gevolgen van) te late levering te riskeren.

Mocht u relaties hebben die dreigen slachtoffer te worden van bovenstaand probleem, dan vernemen wij dat graag. Misschien dat wij dan de helpende hand kunnen bieden!

Terug naar overzicht