Constructie en plaatbewerking

Machines en apparaten bouwen we niet meer per definitie zwaar en massief, zoals vroeger het geval was. ‘High strength, low volume’ is de nieuwe standaard.

Met moderne CAD- en EEM-software voeren we complexe berekeningen en simulaties uit. Hiermee brengen we het dynamische gedrag van een constructie onder werkcondities vooraf heel nauwkeurig in kaart. En ontwerpen en bouwen we zo licht mogelijke constructies, met een grote mate van stijfheid en sterkte.

Oog voor design

‘Zwaar en massief’ maakt steeds vaker plaats voor ‘high strength, low volume’. Een goed voorbeeld hiervan is het opbouwen van een constructie uit samenstellingen van speciale gekante en gelaste profielen: licht, maar tegelijkertijd zeer stijf. Naast onze focus op sterkte, stijfheid en gewicht hebben wij oog voor het design. Wij bewijzen graag dat functioneel ook mooi kan zijn!

Gecertificeerd

Niet alleen onze CAD-software, maar ook onze (CNC-)machines en (las)apparatuur zijn helemaal van deze tijd. Hierdoor kunnen wij constructief met u meedenken in staal, aluminium en roestvaststaal. Stuk voor stuk disciplines die wij goed beheersen. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd voor de EN 1090-1 en de EN 3834-2. Hebben uw producten machinale nabewerkingen nodig? Geen probleem. Ook dit doen wij gewoon in eigen huis.

Benieuwd naar onze mogelijkheden in plaatbewerking en constructies? Behoefte aan een persoonlijk, constructief gesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op en kom kijken in de fabriek van de toekomst.

Terug naar overzicht