Over ons

Als u de concurrentie het hoofd wil bieden, moet u blijven innoveren, slim produceren en snel én flexibel uw orders realiseren. Stilstaan is geen optie. Slagman helpt u met het leveren van topprestaties. Daarom denken wij graag in een vroeg stadium met u mee en focussen wij volop op verbetermogelijkheden.

Nieuwe productietechnologieën en de steeds verdere integratie van ict veranderen de industrie radicaal. U staat dan ook voor grote uitdagingen, elke dag opnieuw. Het is onze ambitie om in deze ontwikkelingen voorop te lopen. En zo uw machinebeschikbaarheid en daarmee uw productiviteit op een vernieuwende en duurzame manier te maximaliseren.

Wat u ook draaiende heeft te houden in de speciaalmachinebouw, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie, (nucleair) medische wereld, automotive sector of de lucht- en ruimtevaart, wij staan aan uw zijde. Met de focus op de productie van complexe enkelstuks of kleine series. En met de drive u minimaal stil te laten staan en maximaal te laten presteren. Op topniveau.