Kwaliteitsborging

Niet iedereen beschikt over een goed ingerichte meetkamer of de juiste, gekalibreerde meetinstrumenten. Dat maakt een gedegen ingangscontrole op geleverde onderdelen lastig. Gelukkig heeft u deze ook niet nodig, dankzij onze sterke focus op een betrouwbare uitgangscontrole.

Hoe bepaalt u of onderdelen met zeer complexe vormen en extreem nauwkeurige maatvoering aan de kwaliteitseisen voldoen? U kunt ze met de tekening vergelijken, maar dat is natuurlijk geen optie. Binnen ons bedrijf ligt de focus sterk op een betrouwbare uitgangscontrole, waardoor een ingangscontrole voor u overbodig is. Dat bespaart kosten.

Elke willekeurige vrije vorm

Wij investeren continu in kwaliteitsbeheersing. Met als resultaat een compleet nieuwe, geconditioneerde meetkamer, een zeer nauwkeurige 3D optische scanner en scannende 3D meetmachine en een uitgebreid assortiment meetmiddelen. Ook hebben we geïnvesteerd in een kwaliteitssysteem voor ons interne productieproces en kalibratieroutines. Zo tonen we aan dat uw onderdeel niet alleen op de tekening lijkt, maar ook daadwerkelijk voldoet aan de eisen die op de tekening vermeld staan. Of het nu passingmaten of zeer nauwkeurige vorm- en plaatstoleranties zijn. Onze gepersonaliseerde meetrapporten geven u alle noodzakelijke of gewenste informatie, zowel grafisch als cijfermatig. De optische 3D scanner kan elke willekeurige vrije vorm volledig en zeer nauwkeurig in kaart brengen, waardoor we de meest complexe producten voor u kunnen analyseren en beoordelen.

Uniek

Onze meetkamer is de parel van ons bedrijf en uniek voor een organisatie van onze omvang. Onze meetkamer staat garant voor een hoog kwaliteitsbewustzijn en motiveert ons tot nog betere prestaties.

Wilt u meer weten over onze meettechnische prestaties? Kom onze meetkamer dan met eigen ogen bekijken en overtuig uzelf. Wij zien u graag in Doetinchem!

Terug naar overzicht