Onderdelenfabricage

Wij helpen u met analyseren, conceptvorming en 3D-engineering, maar hebben ook de benodigde infrastructuur om ideeën en ontwerpen om te zetten in tastbare producten.

Enkele jaren geleden hebben wij de stap gemaakt naar het ontwerp en de productie van enkelstuks en kleine series van producten met een grote complexiteit qua vorm, materiaal en toleranties. Dat vereiste veelzijdige productiefaciliteiten. Hierdoor kunnen wij zeer snel modificaties voor u uitvoeren of prototypes en nul-series produceren. Alles in eigen beheer.

De specialist onder de generalisten

Voor het maken van complexe onderdelen van vaak moeilijk bewerkbare materialen zijn complexe middelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan meerassige CNC-bewerkingsmachines, geavanceerde CAD/CAM-software en hightech gereedschappen, spanmiddelen en controlefaciliteiten. Hierin hebben wij de afgelopen jaren fors geïnvesteerd, net als in de kennisontwikkeling van onze mensen. Dat maakt ons tot ‘een generalist met het niveau van een specialist’, zoals een klant het ooit verwoordde. En daar zijn wij best trots op.

Blijven investeren

Dat betekent niet dat wij nu rustig achteroverleunen. Wij blijven investeren in nieuwe, intelligente software en productieapparatuur, in onze mensen én in het ontwikkelen van compleet nieuwe fabricagetechnieken. Ons doel? Uitgroeien tot dé specialist onder de generalisten.

We kunnen u natuurlijk onze machinelijst voorschotelen, maar daarmee heeft u nog geen indruk van onze visie en aanpak. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze fabriek in Doetinchem te bezoeken en uw uitdagingen te bespreken.

Terug naar overzicht